Veiligheid boven alles

Protectie

Wees geen slachtoffer van je digitale ambities. Dankzij onze cloud & enterprise security oplossingen en ondersteuning, houden we jouw data  — en die van je gebruiker —  veilig. Onze Evolaners wapenen je tegen phishing, malware, ransomware, bots, SQL-injections, DDoS- & andere cyberdreigingen. Secure web gateways, web application firewalls en zero trust access helpen ons daarin te slagen. Bovendien kan je bij ons terecht voor lange of korte termijn ondersteuning. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Interesse in een security audit? Ook met een assessment van jouw beveiligingsstrategie helpen we jou graag op weg.

Thuis of op kantoor

Beschermd, waar je ook bent

Krijg controle over jouw applicaties en internettoegang en bescherm je werknemers tegen cyberdreigingen

Zero Trust Access

Geef indringers geen kans dankzij Zero trust access. Dit uniek stukje Cloud-architectuur sluit elke inbound firewall-poort af voor ongeautoriseerde gebruikers. Ruimte voor pottenkijkers, maakt plaats voor een veilige toegang voor jouw medewerkers.

Web Application Firewall

Bij Evolane kiezen voor de firewall die de hevigste vlammen produceert! Ons modern firewall-platform mitigeert maar liefst 178 miljard WAF rule triggers per dag. Indringers zullen zich dus stevig kunnen verbranden. Klaar voor een knap staaltje firewallbescherming?

Secure Web Gateway

Better safe than sorry, zeker wanneer het op beveiliging aankomt. Daarom voegen we graag een extra laag proactieve DNS security toe. Deze beveiliging blokkeert ongewenst webverkeer en verzekert elke gebruiker van een veilige toegang tot het internet. Dit geldt zowel op kantoor, als daarbuiten voor off-network gebruikers. Laat geen enkele afstand jouw veilige verbinding nog hinderen!

DDos Protection

Met onze DDoS protection vermijden we 8.000 DDoS-aanvallen per dag. We combineren een capaciteit van 7.8 Tbps van DDoS mitigation met 18 scrubbing centers om elke onaangename verrassing te vermijden. Diepgaande rapportages en statistieken omtrent aanvallen voorzien jouw team daarnaast van gedetailleerde inzichten. 

rDNS Protection

Maak van malware, ransomware en phishing verleden tijd. Recursive DNS behoedt jou van deze praktijken en van menselijke fouten. Berust niet in de dreiging van het onbekende en neem controle met een beveiligingsoplossing op maat!

Klaar voor elke dreiging

Bescherm jouw Apps & APIs

Bescherm internet apps & APIs,  uitgerold in on prem data centers of in de openbare cloud

DDoS Protection

Met onze DDoS protection vermijden we 8.000 DDoS-aanvallen per dag. We combineren een capaciteit van 7.8 Tbps van DDoS mitigation met 18 scrubbing centers om elke onaangename verrassing te vermijden. Diepgaande rapportages en statistieken omtrent aanvallen voorzien jouw team daarnaast van gedetailleerde inzichten. 

Web Application Firewall

Bij Evolane kiezen we voor de firewall die de hevigste vlammen produceert! Ons modern firewall-platform mitigeert maar liefst 178 miljard WAF rule triggers per dag. Indringers zullen zich dus stevig kunnen verbranden. Klaar voor een knap staaltje firewallbescherming? 

Bot Management

Met onze multi-layered detectietechnologie kunnen bad bots geen kant meer op. We spotten verdachte activiteiten en voorzien de beste controle op jouw webverkeer. Door middel van granulaire zichtbaarheid en de juiste deep learning algoritmes, bescherm je jezelf tegen de specialiteit van bots: identiteitsfraude.

Application Security

Breng de gebruikers van jouw app niet in gevaar! Onze application security detecteert automatisch runtime-kwetsbaarheden en risico’s voor cloud-native applicaties gedurende de hele levenscyclus van softwareontwikkeling. 

aDNS Protection

Bepaalde data, zoals informatie over domeinnamen en IP-adressen, houd je liever intern. Bescherm deze informatie dankzij onze authorative DNS-nameservers. Deze servers geven de locatie van specifieke websites door aan recursieve DNS-nameservers en detecteren automatisch kwetsbaarheden en risico’s. 

Onze security audit helpt jou op weg

Evalueer je security strategie

Naast onze go-to-market oplossingen, biedt Evolane klanten ondersteuning bij het beoordelen van hun huidige security aanpak en het definiëren van hiaten. Vervolgens reikt het oplossingen aan op maat, om deze te dichten. Indien we de klant niet zelf verder kunnen helpen, bieden we toegang tot een ecosysteem van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van beveiligingsdiensten en -producten.

Security Readiness

Via een maturiteitsassessment nemen we de omgeving van de klant onder de loep. Zo komt die te weten hoe ver hij staat in zijn huidige security strategie.

Business Impact Analysis

Met een BIA verhogen we de klant zijn bewustzijn rond mogelijke dreigingen en de mogelijke impact ervan op zijn businessresultaten.

Security Response Workflow and Runbook

We bereiden de klant voor door klare en duidelijke stappen te formuleren die beschrijven hoe de klant het beste reageert  op een mogelijke aanval.

Project Roadmap

Om ervoor te zorgen dat de klant zich in de toekomst kan wapenen, worden in een roadmap beveiligingsacties geïdentificeerd en geprioteriseerd. Door middel van aanbevelingen weet de klant perfect hoe hij de organisatie beschermt in een crisissituatie.

Onze preferred protectiepartners