van System Engineer naar Site Reliability Engineer

Bij Evolane is het onze missie om bedrijfsapplicaties te optimaliseren, organisaties te ontzorgen en eindgebruikers de beste user experience te bieden. Onze oplossingen zijn er om applicaties gebruiksvriendelijker, veiliger en performanter te maken dan ooit tevoren. Een aanpak op maat zorgt ervoor dat elk van onze klanten op beide oren kan slapen.

Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Site Reliability Engineer – Observability.

Je bent een sterke System Engineer die graag een volgende stap wil zetten. Indien je gepassioneerd bent door automatisatie en kwaliteit van IT-omgevingen hoog in het vaandel draagt zien wij je wel zitten. We bieden een begeleid traject aan waardoor je kan doorstromen naar de rol van Site Reliability Engineer. Via de nodige opleidingen en certificaties verruim je je professionele kennis en word je ingeschakeld op interessante projecten.

Wat doe je als een Site Reliability Engineer – Observability bij Evolane?

  • Analyseren en implementeren van steeds evoluerende IT-omgevingen.
  • Opzetten en runnen van applicatie omgevingen met een spetterende combinatie van automatisering en inventiviteit.
  • Werken aan de zijde van de collega’s die zowat elke cloud-infrastructuur tot leven brengen of bestaande IT-omgevingen migreren.
  • afschuimen van de markt om nieuwe inzichten te verwerven in de nieuwste platformen en tools in termen van kennis en kunde.
  • uitvoeren van aanpassingen en upgrades.
  • Naast het standaard takenpakket van een SRE bouw je expertise op in het observeren van toepassingen en omgevingen en is het je ambitie om gebruikers een vlotte, performante ervaring te serveren.

Wat verwachten wij van jou?

Door je analytische manier van denken, ben je een echte probleemoplosser met uitstekende research skills. Je kan gerust zelfstandig werken, maar beschikt over de juiste hoeveelheid flexibiliteit en assertiviteit om een bijdrage te leveren in zowat elk team.   Adem je kwalitatieve IT-oplossingen, flexibele service en people skills? Dan belichaam je de echte Evolane spirit. Het is dan ook dit type enthousiasme dat we graag uitstralen naar onze klanten.  Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands, een goede kennis van het Frans is een pluspunt.  Je hebt een IT-diploma op zak. Indien dit niet het geval is, heb je echter wel genoeg IT-ervaring om dat goed te maken.  Je hebt minstens vijf jaar ervaring als system engineer om op terug te kijken.  De cloud kent geen geheimen meer voor jou. Toch blijf je leergierig om steeds op de hoogte te blijven van de evoluties binnen dit domein. Ben je klaar voor een volgende stap in uw loopbaan? Durf jij de uitdaging aan? Kan je uitpakken met certificaten? Fantastisch!

Werken bij Evolane ziet er als volgt uit

Je werkdag start met een heerlijke tas koffie of een warme kop thee in onze hub te Stekene (regio Waasland), bij de klant op kantoor of gewoon gezellig bij je thuis.

Dagelijks organiseren we een call van maximaal 30 minuten zodat je verneemt wat vandaag op de planning staat bij jou en je collega’s.  Het is ineens het ideale moment om openstaande issues te bespreken en vragen te stellen aan je collega’s.  Je dagindeling bepaal je helemaal zelf.  Handig toch?

Wat heeft Evolane jou te bieden?

Naast een aantrekkelijk maandsalaris voorzien we tal van andere voordelen.  Een wagen, maaltijd- en nettovergoeding, internet en gsm abonnement, een splinternieuwe MacBook Pro, hospitalisatie- en groepsverzekering, vers fruit op het werk…

Dankzij de constante stroom aan nieuwe opdrachten krijg je meteen de kans om jezelf te ontplooien en zo verder te groeien.  Wij voorzien de gepaste opleidingen, zowel online als in binnen- en/of buitenland. 

We houden ervan om onze technische kennis te delen met het team, hiervoor organiseren we regelmatig workshops.

Om het Evolane-familiegevoel te behouden voorzien we regelmatig teambuildings en ja…zelfs jaarlijks een event voor het hele gezin!

Verjaardagen, speciale gelegenheden, jubilea…vergeten we niet.  Evolane voorziet dan steeds een kleine attentie want voor familie en vrienden doe je dit toch ook, niet?

Zie jij jezelf al bij Evolane?

Goed, dan is het nu tijd voor de eerste stap. Solliciteren maar! Wie weet, tot snel?