van Funtioneel Tester naar Automation Tester

Bij Evolane is het onze missie om bedrijfsapplicaties te optimaliseren, organisaties te ontzorgen en eindgebruikers de beste user experience te bieden. Onze oplossingen zijn er om applicaties gebruiksvriendelijker, veiliger en performanter te maken dan ooit tevoren. Een aanpak op maat zorgt ervoor dat elk van onze klanten op beide oren kan slapen. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Automation Tester.

Ben je een Functionele Tester die klaar is om een nieuwe uitdaging aan te gaan?  Door middel van de nodige trainingen en begeleiding breiden we je competences uit zodat je ook als Automation Tester kan ingezet worden.

Wat doe je als een Automation Tester bij Evolane?

  • Je creëert geautomatiseerde testscripts en zet frameworks op voor testautomatisatie.
  • Je creëert performantietests en voert ze ook uit.
  • Je zorgt voor customisaties en upgrades.
  • Je analyseert en rapporteert je testresultaten.
  • Je voert toolselecties uit en adviseert onze klanten over testing tools en testautomatisatie.
  • Je gebruikt loadtesting om vertragingen van IT-applicaties te voorkomen.
  • Je vertrouwt op chaos testing om continu willekeurige storingen of vertragingen van IT-applicaties te produceren.

Wat verwachten wij van jou?

Je kan reeds enkele jaren relevante werkervaring als functioneel tester voorleggen in een IT-omgeving. In het bezit zijn van een ISTQB of TMAP-certificaat is geen vereiste maar wel mooi meegenomen. Ervaring met Agile en/of Scrum is een pluspunt. Je bent gedreven en hebt onbeperkte interesse in het automatiseren van processen. Bij uitdagingen en deadlines overtref je jezelf. Onder meer omdat je prima communiceert en meteen initiatief neemt. Toch handel je gestructureerd en analytisch, want je stelt de juiste prioriteiten. Je kunt zelfstandig werken en pakt zaken in teamverband flexibel aan.

Werken bij Evolane ziet er als volgt uit

Je werkdag start met een heerlijke tas koffie of een warme kop thee in onze hub te Stekene (regio Waasland), bij de klant op kantoor of gewoon gezellig bij je thuis.

Dagelijks organiseren we een call van maximaal 30 minuten zodat je verneemt wat vandaag op de planning staat bij jou en je collega’s.  Het is ineens het ideale moment om openstaande issues te bespreken en vragen te stellen aan je collega’s.  Je dagindeling bepaal je helemaal zelf.  Handig toch?

Wat heeft Evolane jou te bieden?

Naast een aantrekkelijk maandsalaris voorzien we tal van andere voordelen.  Een wagen, maaltijd- en nettovergoeding, internet en gsm abonnement, een splinternieuwe MacBook Pro, hospitalisatie- en groepsverzekering, vers fruit op het werk…

Dankzij de constante stroom aan nieuwe opdrachten krijg je meteen de kans om jezelf te ontplooien en zo verder te groeien.  Wij voorzien de gepaste opleidingen, zowel online als in binnen- en/of buitenland. 

We houden ervan om onze technische kennis te delen met het team, hiervoor organiseren we regelmatig workshops.

Om het Evolane-familiegevoel te behouden voorzien we regelmatig teambuildings en ja…zelfs jaarlijks een event voor het hele gezin!

Verjaardagen, speciale gelegenheden, jubilea…vergeten we niet.  Evolane voorziet dan steeds een kleine attentie want voor familie en vrienden doe je dit toch ook, niet?

Zie jij jezelf al bij Evolane?

Goed, dan is het nu tijd voor de eerste stap. Solliciteren maar! Wie weet, tot snel?