Sales Representative Nederland

 

Bij Evolane is het onze missie om bedrijfsapplicaties te optimaliseren, organisaties te ontzorgen en eindgebruikers de beste user experience te bieden. Onze oplossingen zijn er om applicaties gebruiksvriendelijker, veiliger en performanter te maken dan ooit tevoren. Een aanpak op maat zorgt ervoor dat elk van onze klanten op beide oren kan slapen.

Om onze kennis van de producten te verspreiden op de Nederlandse markt, zijn we op zoek naar een Sales Representative.

Wat doe je als een Sales Representative bij Evolane?

 • Als hunter ga je proactief en eigenhandig te werk om nieuwe klanten te zoeken. Na overtuiging van onze producten en services plan je een afspraak in.
 • Je gaat samen met de presales langs bij de klant om naar hen te luisteren en hun behoeftes in kaart te brengen. Achteraf stel je de juiste productoplossing voor op maat van de klant.
 • Je bent verantwoordelijk voor de administratie die komt kijken bij alle commerciële activiteiten en lopende klantendossiers. Denk maar aan het opmaken van offertes, het opvolgen van facturatie, het samenstellen van klantendossiers en het in orde brengen van contractverlengingen.
 • Je stelt marketingacties op en brengt deze op een originele en creatieve manier op de markt. Je blijft continue uitkijken hoe we Evolane beter op de Nederlandse markt kunnen positioneren.

 

  Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over zeer goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden.
  • Je kan heel zelfstandig werken en beschikt over de juiste hoeveelheid flexibiliteit en assertiviteit. 
  • Je bent resultaatgericht, begripvol, flexibel, klantgericht en hebt een luisterend oor. 
  • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en het Engels. 
  • Je hebt reeds een eerste ervaring als account executive of sales representative achter de rug. 

  Werken bij Evolane ziet eruit als volgt:

  Jouw dagindeling bepaal je helemaal zelf. Uiteraard hangt dit volledig af van je agenda. Heb je klantenbezoeken, een event of werk je gewoon van thuisuit? Woon je niet zo ver van onze hub in Stekene (regio Waasland), ben je ook daar steeds welkom om je collega’s in real life te zien en te leren kennen.

  Dagelijks organiseren we een call van maximaal 30 minuten zodat je verneemt wat vandaag op de planning staat bij jou en je collega’s.  Het is ineens het ideale moment om openstaande issues te bespreken en vragen te stellen aan je collega’s.  Handig toch?

   

  Wat heeft Evolane jou te bieden?

  Naast een aantrekkelijk maandsalaris met een commissiesysteem voorzien we ook een splinternieuwe MacBook Pro, een iPhone…

  Dankzij de constante stroom aan nieuwe opdrachten krijg je meteen de kans om jezelf te ontplooien en zo verder te groeien. Wij voorzien de gepaste opleidingen, zowel online als in binnen- en/of buitenland.

  We houden ervan om onze technische kennis te delen met het team, hiervoor organiseren we regelmatig workshops.

  Om het Evolane-familiegevoel te behouden voorzien we regelmatig teambuildings en ja…zelfs jaarlijks een event voor het hele gezin!

  Verjaardagen, speciale gelegenheden, jubilea…vergeten we niet. Evolane voorziet dan steeds een kleine attentie want voor familie en vrienden doe je dit toch ook, niet?

  Zie jij jezelf al bij Evolane?

  Goed, dan is het nu tijd voor de eerste stap. Solliciteren maar! Wie weet, tot snel?