Junior Sales Hunter

Bij Evolane is het onze missie om bedrijfsapplicaties te optimaliseren, organisaties te ontzorgen en eindgebruikers de beste user experience te bieden. Onze oplossingen zijn er om applicaties gebruiksvriendelijker, veiliger en performanter te maken dan ooit tevoren. Een aanpak op maat zorgt ervoor dat elk van onze klanten op beide oren kan slapen.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Junior Sales Hunter.

Wat doe je als Junior Sales Hunter bij Evolane?

  • Als hunter ga je proactief en eigenhandig te werk om nieuwe klanten te zoeken. Na overtuiging van onze producten en services plan je een afspraak in. Vanaf dan neemt de sales het van je over.
  • Je staat in voor het uitbouwen van lange termijn klantenrelaties.
  • Je realiseert omzet en marges in functie van de vooropgestelde doelstellingen.
  • Je draagt je steentje bij tot het vergroten van de naamsbekenheid en uitstraling van het bedrijf.
  • Op basis van de laatste nieuwe ontwikkelingen in de markt, verwachten we creatieve oplossingen voor de optimalisatie van de business.
  • Je speelt een belangrijke rol in de marktanalyse om verkopen te realiseren.

Wat verwachten wij van jou?

Je beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands, Frans en het Engels. Het veelvuldig telefoneren en het zoeken naar nieuwe, potentiële klanten schrikt je niet af. Je beschikt over enthousiaste overtuigingskracht die deuren opent. Je bent resultaatgericht, begripvol, flexibel, klantgericht en hebt een luisterend oor. Je bezit minimum een diploma op bachelor niveau.

Werken bij Evolane ziet eruit als volgt:

Je werkdag start met een heerlijke tas koffie of een warme kop thee in onze hub te Stekene (regio Waasland) of gewoon gezellig bij je thuis.

Dagelijks organiseren we een call van maximaal 30 minuten zodat je verneemt wat vandaag op de planning staat bij jou en je collega’s.  Het is ineens het ideale moment om openstaande issues te bespreken en vragen te stellen aan je collega’s.  Je dagindeling bepaal je helemaal zelf.  Handig toch?

Wat heeft Evolane jou te bieden?

Naast een aantrekkelijk maandsalaris voorzien we tal van andere voordelen.  Een wagen, maaltijd- en nettovergoeding, internet en gsm abonnement, een splinternieuwe MacBook Pro, hospitalisatie- en groepsverzekering, vers fruit op het werk…

Dankzij de constante stroom aan nieuwe opdrachten krijg je meteen de kans om jezelf te ontplooien en zo verder te groeien.  Wij voorzien de gepaste opleidingen, zowel online als in binnen- en/of buitenland. 

We houden ervan om onze technische kennis te delen met het team, hiervoor organiseren we regelmatig workshops.

Om het Evolane-familiegevoel te behouden voorzien we regelmatig teambuildings en ja… zelfs jaarlijks een event voor het hele gezin!

Verjaardagen, speciale gelegenheden, jubilea… vergeten we niet.  Evolane voorziet dan steeds een kleine attentie want voor familie en vrienden doe je dit toch ook, niet?

Zie jij jezelf al bij Evolane?

Goed, dan is het nu tijd voor de eerste stap. Solliciteren maar! Wie weet, tot snel?