Junior/Medior Security Engineer

Bij Evolane is het onze missie om bedrijfsapplicaties te optimaliseren, organisaties te ontzorgen en eindgebruikers de beste user experience te bieden. Onze oplossingen zijn er om applicaties gebruiksvriendelijker, veiliger en performanter te maken dan ooit tevoren. Een aanpak op maat zorgt ervoor dat elk van onze klanten op beide oren kan slapen.

Ben jij op zoek naar een uitdaging om uw steentje bij te dragen tot het veiliger maken van het digitale landschap? Ben je gebeten door infrastructuur en netwerken? Dan loont het zeker de moeite om verder te lezen!

Wat doe je als een Security Engineer bij Evolane?

  • Je helpt klanten zich te wapenen tegen cyberaanvallen.
  • Je voert guardian opdrachten uit om klanten pro-actief optimalisaties van hun security configuratie voor te stellen.
  • Je onderzoekt eventuele aanvallen en zoekt oplossingen om deze in de toekomst af te weren.
  • Je bouwt expertise op over de verschillende tools van Akamai en volgt evoluties op de voet op.
  • Je volgt opleidingen en behaalt certificaten van Akamai om uw expertise in de verf te zetten.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent gedreven en hebt onbeperkte interesse in het beveiligen van omgevingen. Je bent flexibel en bereid om jezelf te verdiepen in de Akamai toolset. Certificaten behalen zie je als een opportuniteit en vormt absoluut geen obstakel. Bij uitdagingen en deadlines overtref je jezelf. Onder meer omdat je prima communiceert en meteen initiatief neemt. Toch handel je gestructureerd en analytisch, want je stelt de juiste prioriteiten. Je kunt zelfstandig werken en pakt zaken in teamverband flexibel aan.  Je hebt een IT-diploma op zak.

Stap je als junior in deze rol is relevante ervaring geen must.  Een medior dient reeds over 3 à 5 jaar relevante werkervaring te beschikken.  Je bent Nederlandstalig, een goede kennis van het Frans is een pluspunt.

Werken bij Evolane ziet eruit als volgt:

Je werkdag start met een heerlijke tas koffie of een warme kop thee in onze hub te Stekene (regio Waasland) of gewoon gezellig bij je thuis.

Dagelijks organiseren we een call van maximaal 30 minuten zodat je verneemt wat vandaag op de planning staat bij jou en je collega’s.  Het is ineens het ideale moment om openstaande issues te bespreken en vragen te stellen aan je collega’s.  Je dagindeling bepaal je helemaal zelf.  Handig toch?

Wat heeft Evolane jou te bieden?

Naast een aantrekkelijk maandsalaris voorzien we tal van andere voordelen.  Een wagen, maaltijd- en nettovergoeding, internet en gsm abonnement, een splinternieuwe MacBook Pro, hospitalisatie- en groepsverzekering, vers fruit op het werk…

Dankzij de constante stroom aan nieuwe opdrachten krijg je meteen de kans om jezelf te ontplooien en zo verder te groeien.  Wij voorzien de gepaste opleidingen, zowel online als in binnen- en/of buitenland. 

We houden ervan om onze technische kennis te delen met het team, hiervoor organiseren we regelmatig workshops.

Om het Evolane-familiegevoel te behouden voorzien we regelmatig teambuildings en ja…zelfs jaarlijks een event voor het hele gezin!

Verjaardagen, speciale gelegenheden, jubilea…vergeten we niet.  Evolane voorziet dan steeds een kleine attentie want voor familie en vrienden doe je dit toch ook, niet?

Zie jij jezelf al bij Evolane?

Goed, dan is het nu tijd voor de eerste stap. Solliciteren maar! Wie weet, tot snel?