Web & Media Delivery

De ervaring van jouw eindgebruiker, die maakt het verschil. We maken je bedrijfsapplicaties performanter dan ooit tevoren. Een verhaal van APM’s, CDN’s, sales funnels, performance & AI monitoring en permanente tweaks en fixes.

Ontmoet ons!
Best-In-Class Digital Experiences

Het beste van het beste

Best-In-Class Digital Experiences

Hoe laat jij je gebruikers steeds weer terugkomen? Wij doen dat met een visuele online ervaring die hun trouw eer aandoet. Denk aan website- en appsnelheid, HD-kwaliteit visuals en state-of-the-art media service. We helpen je graag de rest een paar stappen voor te zijn.

Wat doen we voor jou?

Kwaliteit hoort thuis in het hart van je digitale omgeving, net als dat zo is voor je organisatie. Je online aanwezigheid hoort snel en flexibel te zijn, en je media optimaal voor de beste kijkervaring. Je content gewoon naar je gebruiker brengen is niet langer voldoende, die best-in-class ervaring is waar je voor wil gaan.

Engagement & Business Growth

Kracht in cijfers

Engagement & Business Growth

Als je je gebruikers door en door kent, dan weet je genoeg om hun aantallen te doen groeien. Dankzij het beste in user monitoring en digital business analytics helpen we je aan de beste tools om ze écht te leren kennen.

Wat doen we voor jou?

Kennis is macht. Dat kan niet haast niet relevanter zijn dan in de digitale wereld. Ken je gebruikers en je ontdekt vanzelf hoe je hun aantallen doet groeien. Ons stukje van deze puzzel? De analytics die je de juiste inzichten over je online publiek bezorgen. Hier begint de groei — net als je fanbase. 

Monitoring & Testing

Eén twee, één twee, check!

Monitoring & Testing

Gaan de zaken goed? Perfect, laten we het nu zo houden. Dankzij onze expertise in monitoring en testing hebben we altijd minstens één oog open voor statussen en mogelijke verbeteringen. Van laadtijden tot app monitoring en QA.

Wat doen we voor jou?

Testers vormen een speciale groep mensen. Om erbij te horen moet je scherp zijn, een goed oog voor kwaliteit hebben en alles wat je doet grondig doen. Onze testing professionals hebben dit allemaal terwijl ze alles in de gaten houden, van infrastructuur tot applicaties.

Edge Logic Applications

Het potentieel van de Edge

Edge Logic Applications

Dankzij de innovatieve technologie van Akamai hebben we alles in huis om IT-teams te assisteren in het managen en offloaden van hun prestaties naar de Edge. We gaan voor minder werkdruk en traffic-gerelateerde taken en kiezen resoluut voor fast-to-market app development en snelle, efficiënte optimalisaties.

Wat doen we voor jou?

Akamai’s Edge zag het levenslicht met een helder doel: om developers wereldwijd te bevrijden van een repetitieve workload en tijdsintensieve taken. We introduceren graag een nieuwe manier van werken. Eentje die tijd en energie vrijmaakt om te spenderen aan belangrijke dingen. 

Powered by

Net Alliance Logo
Dynatrace Logo RGB HTML Horizontal Gray

Onze klanten eisen de best mogelijke online ervaring voor de bezoekers van hun applicatie. Het is onze missie dit voor hen waar te maken! In samenwerking met Akamai, realiseren we razendsnelle verbinding, 100% 247 beschikbaarheid, en de feilloze aflevering van uitstekende visuele content.

Luc Douwen, Web & Media Engineer