Intelligent Monitoring

De ervaring van jouw eindgebruiker, die maakt het verschil. We maken je bedrijfsapplicaties performanter dan ooit tevoren. Een verhaal van APM’s, CDN’s, sales funnels, performance & AI monitoring en permanente tweaks en fixes.

Ontmoet ons!
Monitoring & Testing

Eén twee, één twee, check!

Monitoring & Testing

Gaan de zaken goed? Perfect, laten we het nu zo houden. Dankzij onze expertise in monitoring en testing hebben we altijd minstens één oog open voor statussen en mogelijke verbeteringen. Van laadtijden tot app monitoring en QA.

Wat doen we voor jou?

Testers vormen een speciale groep mensen. Om erbij te horen moet je scherp zijn, een goed oog voor kwaliteit hebben en alles wat je doet grondig doen. Onze testing professionals hebben dit allemaal terwijl ze alles in de gaten houden, van infrastructuur tot applicaties.

Best-In-Class Digital Experiences

Het beste van het beste

Best-In-Class Digital Experiences

Hoe laat jij je gebruikers steeds weer terugkomen? Wij doen dat met een visuele online ervaring die hun trouw eer aandoet. Denk aan website- en appsnelheid, HD-kwaliteit visuals en state-of-the-art media service. We helpen je graag de rest een paar stappen voor te zijn.

Wat doen we voor jou?

Kwaliteit hoort thuis in het hart van je digitale omgeving, net als dat zo is voor je organisatie. Je online aanwezigheid hoort snel en flexibel te zijn, en je media optimaal voor de beste kijkervaring. Je content gewoon naar je gebruiker brengen is niet langer voldoende, die best-in-class ervaring is waar je voor wil gaan.

Engagement & Business Growth

Kracht in cijfers

Engagement & Business Growth

Als je je gebruikers door en door kent, dan weet je genoeg om hun aantallen te doen groeien. Dankzij het beste in user monitoring en digital business analytics helpen we je aan de beste tools om ze écht te leren kennen.

Wat doen we voor jou?

Kennis is macht. Dat kan niet haast niet relevanter zijn dan in de digitale wereld. Ken je gebruikers en je ontdekt vanzelf hoe je hun aantallen doet groeien. Ons stukje van deze puzzel? De analytics die je de juiste inzichten over je online publiek bezorgen. Hier begint de groei — net als je fanbase. 

Powered by

Net Alliance Logo
Dynatrace Logo RGB HTML Horizontal Gray

Ervoor zorgen dat je bedrijfsapplicaties optimaal functioneren is voor een groot deel waar het hier bij Evolane om draait. De digitale wereld heeft elke onderneming iets moois te bieden, dat willen we jou ook laten ervaren. Eens geoptimaliseerd zijn je bedrijfsapplicaties belangrijke motoren voor jouw groei en succes.

Steven Post, Performance Architect