DevOps

We waken over kwaliteit. Met de blik gericht op het perfecte proces, vertalen we vlot de juiste acceptatiecriteria. We goochelen met testfuncties, technologieën, performance stats, load-trending en monitoren de levenscyclus van elke applicatie.

Ontmoet ons!
Plan, track, support

Jep, in die volgorde

Plan, track, support

Atlassian is — terecht — onze keuze van partner wanneer het gaat om de beste planning tools & processen. We gidsen elk team graag door het potentieel van Jira, Confluence en andere tools voor optimale efficiëntie.

Wat doen we voor jou?

De dagen van notitieboekjes & sticky notes, die zijn beperkt in de digitale wereld. Laat je teams steeds opnieuw het volle potentieel van elke dag benutten. Efficiënt samenwerken en met korte lijntjes om snel te reageren op onverwachte situaties. Da’s geen belofte, maar de realiteit van Atlassian! 

DevOps

Geen remake, de klassieke expertise

DevOps

Uiteraard kan je altijd bij Evolane terecht om het klassieke’ DevOps-verhaal aan je IT-teams te brengen.Bitbucket, SourceTree en Keptn hebben voor ons geen geheimen meer. Wie weet, straks ook niet meer voor jou?

Wat doen we voor jou?

Zoek je een echte DevOps-veteraan om je team bij te staan? Eentje die ook nog eens de beste Atlassian- en Dynatrace-oplossingen met zich meebrengt? We laten je graag zien wat DevOps zo goed maakt, als incubator van communicatie, samenwerking en integratie. 

Collaborate

Apart, maar toch samen

Collaborate

Sommige IT-oplossingen kunnen je manier van werken voor altijd veranderen. Daarom hebben we het tot onze missie gemaakt om iedereen te laten zien wat digitale collaboration tools zoals Trello, Jira en Confluence kunnen doen. Wat denk je van een rondleiding?

Wat doen we voor jou?

We doen er gemiddeld een mensenleven over om onafhankelijk te leren werken. Wat als we die tijd konden gebruiken om net te leren samenwerken? Dankzij de oplossingen van Atlassian hoeft dat nooit zo lang te duren. We leren je graag de moderne kunst van de collaboration tools.

AIOps

'1100110010110'

AIOps

Robots horen niet alleen in science-fiction thuis. Vandaag komt het erop aan om AI in te zitten waar ze de meeste waarde te bieden heeft. AI verlicht je team van monotone taken en geeft je een waardevolle inkijk in je IT-setup. We tonen het graag.

Hoe doen we het?

Wat doen we voor jou?

We stellen je graag voor aan Davis, de AI van Dynatrace en je beste vriend in het automatiseren van IT operation tasks. Wat Davis je te bieden heeft in ruil voor je vriendschap? Betere business en geautomatiseerde problem solving. Wij zorgen voor de eerste kennismaking!

TestOps

TestOps

Aan een goedwerkende business applicatie gaat iteratieve en continue testing vooraf. Kwaliteitsbewaking is key! Een performante, gebruiksvriendelijke webapplicatie staat of valt met het doorlopen van grondige en iteratieve testfases. Of het nu gaat om functional, usability, performance of comptability testing: wij pakken het voor je aan.

Testers vormen een speciale groep mensen. Om erbij te horen moet je scherp zijn, een goed oog hebben voor kwaliteit en alles wat je doet, grondig doen. Onze testing professionals hebben dit allemaal, terwijl ze alles in de gaten houden: van infrastructuur tot applicaties.

Powered by

Dynatrace Logo RGB HTML Horizontal Gray
Logo guideline 1 2x 170912 043411 1 0
Azure devops

Elke dag leren we bij Evolane meer over wat samenwerken écht betekent. Doorheen ons bestaan hebben we nieuwe oplossingen ontdekt, en oude oplossingen vervangen. Ontdekken wat het beste werkt is ons veel waard. Deze filosofie vormt de basis van wat we je met Process willen bieden. Geleerde lessen verdienen het om te worden gedeeld met iedereen.

Koen Maton, DevOps Architect