Cloud Security

Wees geen slachtoffer van je digitale ambities. Dankzij het Intelligent Edge Security Platform houden we jouw data — en die van je gebruiker — veilig. We houden je blijvend beschermd tegen phishing en ransomware, en wapenen je tegen elke DDoS- & cyberdreiging.

Ontmoet ons!
Secure Apps & API

Klaar voor elke dreiging

Secure Apps & API

Vandaag de dag staan je bedrijfsapplicaties aan de bron van je organisatie. Dit maakt hun digitale beveiliging levensbelangrijk. Onze diensten zijn er om je apps — en jou — te beschermen in de gedigitaliseerde wereld. Je kan er op vertrouwen dat geen bedreiging onopgemerkt blijft en de nodige stappen worden gezet om veiligheid te garanderen.

Wat doen we voor jou?

Een gerust hart kent geen prijs. Vanaf nu hoeft dat ook niet. Geniet van alles wat je bedrijfsapplicaties je organisatie écht kunnen bieden. Weet dat DDoS-aanvallen worden voorkomen en verdachte scripts worden gemonitord, allemaal onder het nauwlettend oog van je eigen development team. 

Identity Protection

Bad bots, bad bots, what you gonna do?

Identity Protection

Net als in de echte wereld is de bescherming van je identiteit cruciaal. Digitaal mag je daar je data bij rekenen. Dit geldt ook voor je gebruikers. Evolane levert de beste bescherming voor de waardevolste data. Een gerust hart kent geen prijs.

Wat doen we voor jou?

Een heldere wie-is-wie maakt een digitale wereld van verschil. We helpen je graag de goede traffic van de verkeerde te onderscheiden, verdacht, online gedrag te detecteren en je gebruikersdata optimaal te beveiligen. Zo blijven ze terugkeren.

Enterprise Security

Groter, beter, sterker

Enterprise Security

Terwijl je organisatie groeit, groeien je cybersecurity-uitdagingen met je mee. Malware, ransomware en phishing verdienen geen kans, net vanwege de potentiële schade die ze vertegenwoordigen. Secure gateways en robuuste DNS-servers zijn nog maar het begin.

Wat doen we voor jou?

Tijd om je beveiliging te matchen met hoe groot je als organisatie echt bent. We schakelen onze klassieke security offering — inclusief DDoS-bescherming en web app security — een niveau hoger en zorgen voor extra bescherming tegen praktijken zoals malware, ransomware en phishing. De kracht van het Intelligent Edge-platform kent geen grenzen.

Powered by

Net Alliance Logo
Dynatrace Logo RGB HTML Horizontal Gray

Bij Evolane geloven we dat groei elke organisatie wacht aan het einde van de rit. Het is de beloning voor je harde werk. Maar deze groei is niet zonder gevaren. Verderfelijke praktijken zoals DDoS-aanvallen, malware, ransomware en phishing staan klaar om je op laffe wijze onderuit te halen als succesvolle onderneming. Dit is net waarom we onze klanten de beste digitale bescherming willen bieden.

Net als zij, werken ook wij toe naar diezelfde doelen. Het maakt ons alleen maar trotser om hen bij te staan in de bescherming van hun levenswerk.

Kristof Haeck, Oprichter