Business IT op maat

Bij Evolane weten we dat elk project om een unieke aanpak vraagt. Op welk gebied kunnen we het verschil maken? Wanneer en voor hoe lang? We verwachten deze antwoorden niet van jou op een presenteerblaadje. We zoeken het liever samen uit. Daarvoor ben je op deze pagina aan het juiste adres. Ontdek wat we bij Evolane voor jou kunnen betekenen!

Weet je al heel goed wat je zoekt? Geef ons dan een seintje, we staan voor je klaar!

Ontmoet ons!
1

Laat van je horen

Wat zit jou en je project dwars? Wat het ook is, we stellen onszelf graag voor en luisteren aandachtig naar je verhaal.

2

Bepaal wat je nodig hebt

Samen met jou kijken we naar de Evolane-diensten die de beste antwoorden bieden op je vragen. We bekijken ook de urgentie van elk probleem, en de tijd die je kan — en wil — spenderen aan de oplossingen.

3

Maak kennis met onze experts

Tijd om je nieuwe collega te ontmoeten? We stellen het team aan je voor en leggen vast welke Evolaner straks tijdelijk je team vervoegt.

Onze mensen

Het Evolane-team vormt de kern van alles wat we doen. Van DevOps engineers, tot securityspecialisten en testers, iedereen staat klaar voor jouw uitdaging.

Guardianship

Proactief monitoren, optimaliseren en testen we je IT-omgeving. Steeds opnieuw en altijd aan de hand van de beste tools en processen. Missen we toch nog iets? Dan bouwen we het gewoon zelf!

Traditionele DevOps

We zijn dan misschien geen traditionele DevOps engineers volgens het klassieke model, aan DevOps skills hebben we bij Evolane nooit een gebrek. Onze specialisten laten het je graag zien.

Cloud Native

Haal je alles al uit de Cloud? We helpen je daar graag bij, samen realiseren we het volle potentieel van de Cloud!

Totaalpakket aan experts

Wij hebben alle experts in huis om je IT & business uitdagingen aan te pakken. Jij beslist hoe lang en hoe vaak je ze nodig hebt.

CI/CD

De kracht van pipelines, automatisering, infrastructure-as-a-code, QA, monitoring en meer, als basis voor de beste continuous services!

Testing

De échte impact van data gebruiken? Dat begint met testing & monitoring. Niet zomaar een praktijk, maar een ware kunst.

Hoe kunnen we je helpen?

Gecertificeerd van A tot Z

Dynatrace Logo RGB HTML Horizontal Gray
Logo guideline 1 2x 170912 043411 1 0
Net Alliance Logo
Docker
AWS
Kubernetes
ISTQB
MS Azure Administrator
MS Dev Ops Engineer

Neem contact op

Doe je met ons mee?

Dus, waar loop je vandaag tegenaan? Het maakt niet uit waar, wanneer en hoe lang. Bij Evolane staan we voor je klaar! Mét de beste digitale oplossingen onder de arm.

Neem contact op