Akamai Technologies

Content Delivery Network: Evolane biedt je de topservice van Akamai

Content Delivery Network (CDN) diensten moeten te allen tijde betrouwbaar en veilig zijn. Daarom doet Evolane een beroep op Akamai, de wereldwijde leider op het gebied van CDN en Cloud Security. Dankzij onze samenwerking beschik je over een snel, betrouwbaar en veilig cloud delivery platform. 

Focus op jouw CDN-voordelen

 • Cloud security houdt jouw bedrijfsactiviteit veilig wanneer jouw web- en mobiele toepassingen naar de cloud worden verplaatst.

 • Enterprise security biedt jou een “zero-trust” veiligheidsarchitectuur. Het model is gebaseerd op “verify and never trust”. Op die manier kan je een veilige, ééngemaakte toegang bieden tot alle bedrijfstoepassingen zonder netwerktoegang te verschaffen.

 • Web- en mobiele prestaties verbeteren de ervaring van alle gebruikers met web- en mobiele toepassingen.. Bij Evolane weten we immers dat deze voordelen jou in staat stellen om zich op jouw kernactiviteit te concentreren.

 • OTT (over-the-top) ervaringen zijn wat je krijgt wanneer je ze echt nodig hebt, bijvoorbeeld voor kwaliteitsvolle en veilige online streaming.

 • DevOps ambities worden allemaal werkelijkheid. De Akamai diensten kunnen snel en eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande workflows van ontwikkelaars om het gebruik van en de levering via de cloud te stroomlijnen.

Profiteer van de kracht van Akamai CDN

Dankzij Akamai zijn we in staat jou geoptimaliseerde webprestaties te bieden voor jouw webomgeving, hoe gesofisticeerd ook. In ruil daarvoor geniet je van geavanceerde webprestaties, mobiele prestaties, cloud-veiligheid en leveringsoplossingen voor media. 

 • Netwerkuitrol

  CDN met meer dan 240.000 servers in ruim 130 landen en binnen meer dan 1.700 netwerken wereldwijd.

 • Netwerksnelheid

  webverkeer tot meer dan 30 Terabit per seconde.

 • Netwerkvolume

  nagenoeg 3 biljoen internet-interacties per dag.

 • Netwerkresultaten

  meer dan $ 250 miljard aan inkomsten per jaar uit e-handel voor de online retailklanten van Akamai.

Laten we samenwerken

Laten we samenwerken om de ervaring van de consument, de onderneming en de entertainment voor alle toestellen en overal te optimaliseren. Evolane maakt gebruik van het toonaangevende cloud delivery platform van Akamai om jou en jouw onderneming een strategische basis te verschaffen voor veiligheid, flexibiliteit en business impact.

Contacteer ons voor meer info