Partners

In een goede relatie heb je de juiste partner om je te steunen in je doelen. Dat is precies wat onze partners voor ons doen. Hun tools, werk en visie blijken elke dag opnieuw cruciaal in hoe wij echte verandering teweeg willen brengen, échte duurzame groei. Bedrijfsapplicaties tot in de perfectie optimaliseren? Dat doe je nooit alleen.

Neem contact op
Dynatrace Logo RGB HTML Horizontal Gray

Dynatrace

Dynatrace doet dienst als onze software-ogen en ‑oren, dé waarnemers van intelligentie in software. Ze zijn de oorspronkelijke AI-experts, en slaagden er als eerste in om de Cloud te temmen. Ze brengen inzichten, automatisering en real-time intelligentie naar grote merken over de hele wereld, allemaal netjes verpakt in één platform.

IT-teams kunnen overprikkeld raken. Dat door duizenden metrics, logs en traces, en dat elke dag. Hoog tijd om dit te makkelijker te maken met behulp van AI, dachten ze bij Dynatrace. Met hun software intelligence platform maken we kennis toegankelijk voor iedereen. We zorgen voor geavanceerde waarneembaarheid in IT, AI en zorgen voor het beste van automatisering. Dankzij Dynatrace voorzien we onze klanten van een echt all-in-one-platform. Multi-cloud en met out-of-the-box-support!

Net Alliance Logo

Bij Akamai zeggen ze het met trots: Akamai is the Edge’, en ze hebben gelijk. Sinds 1998 hebben ze het technologielandschap rond cybersecurity opnieuw uitgevonden en bewezen ze dat voor de online prestaties van jouw zaak, Akamai de beste partner is.

Maar eerst, wat is de Edge? De Edge is — letterlijk — de grens van de digitale wereld. Het is het stukje cyberspace waar je gebruikers zitten en waar ze het internet beleven. Het is de thuisbasis van de Cloud, waar data en machines samenkomen.

Akamai’s Intelligent Edge platform is er om jouw doelen te laten floreren en dit digitale ecosysteem te beschermen. Het is onze go-to-technologie waarmee we de beste web- en mobiele ervaringen mogelijk maken, optimale goede beveiliging te bieden en een kunst maken van goede gebruikerservaringen. We zijn niet alleen partners, we zijn echte fans.

Logo guideline 1 2x 170912 043411 1 0

Agile tools voor agile teams, zo hoort het toch? IT-teams zijn uniek in hun manier van werken. Het spreekt dus voor zich dat je deze interactie ook best met een unieke bril bekijkt. Atlassian doet dat al langer dan vandaag. Net daarom kent iedereen Jira, Confluence en Trello. Apart of als een fraai totaalpakket, Atlassian biedt je alle technologie die je als IT-ers nodig hebt om efficiënt samen te werken en voor de beste resultaten te zorgen. 


Zo implementeren we ook elk stukje Atlassian-technologie. We doen onderzoek, pinpointen de bottlenecks, verhelpen ze en beginnen dan weer van voor af aan. Atlassian heeft haar reputatie te danken aan het ontwikkelen van tech die op maat is van elk digitaal team. Dat delen we graag met het jouwe!

Neem contact op

Doe je met ons mee?

Dus, waar loop je vandaag tegenaan? Het maakt niet uit waar, wanneer en hoe lang. Bij Evolane staan we voor je klaar! Mét de beste digitale oplossingen onder de arm.

Neem contact op