Grenzen verleggen
voor groei

Je hebt het inmiddels wel gemerkt: we zijn niet zomaar een team IT’ers. We gebruiken geen flauwe grappen om ons te onderscheiden (al zijn we absoluut hilarisch), noch doen we alsof we het warm water hebben uitgevonden (of nee, dat hebben we wél gedaan). Wat we dan wel belangrijk vinden? Het juiste doen.

We willen het beste voor onze klanten, hun eindgebruikers én ons team. Da’s voor ons de enige manier van werken. Daar staan we voor.

Wij hebben een doel, jij ook?

De tijd waarin we gewoon’ maar onze job deden, die ligt ver achter ons. Bij Evolane vinden we dat er altijd een reden moet zijn waarom je doet wat je doet. Dit leidde ons tot het antwoord op een belangrijke vraag: waar geloven we nu écht in?

Zo kwamen we tot onze purpose. Beschouw het als een kompas, als het ware. Eentje die ons altijd op het juiste pad houdt, de hele reis lang.

Bij Evolane geloven we dat groei een voorwaarde is om voort te bestaan, voor onszelf en voor onze klanten. Daarom verleggen we elke dag onze grenzen en zetten we een stap verder zodat we klaar zijn voor elke uitdaging. Op die manier schrijven we voor elk bedrijf een uniek verhaal dat de beste ondersteuning biedt voor groei.’

Kortom: we optimaliseren applicaties en maken ze beter dan ooit. We zetten alle middelen in om de gebruikservaring voor de eindgebruikers te verbeteren. Da’s groei, voor iedereen.

Ons eigen waardensysteem

Naast onze purpose hebben we ook een set ijzersterke waarden. Door deze belangrijke stukjes DNA altijd mee te nemen, kunnen we onze purpose écht realiseren. Niet gewoon woorden, maar de hoogste standaarden waar we aan vasthouden. Zo blijven we trouw aan onszelf.

We zijn ontbaatzuchtig

We denken belangeloos en zetten onszelf zonder nadenken op de tweede plaats, in functie van onze klanten en medewerkers. Beslissingen nemen we samen met onze collega’s en worden niet van hogerop opgelegd. Bij ons is iedereen gelijkwaardig.

We zijn inventief

We houden ervan om nieuwe ideeën te ontwikkelen. Elke klant heeft zijn eigen unieke uitdagingen die vragen om creatieve en innovatieve oplossingen. We houden ervan om die uit te zoeken en te implementeren.

We zijn oprecht

Bij alles wat we doen zijn we eerlijk, oprecht en authentiek. We geven vertrouwen in onze samenwerkingen en krijgen dat ook terug. De band die we daardoor creëren met partners, klanten en collega’s is hecht en duurzaam.

We zijn vooruitstrevend

We voelen de constante drang om onszelf te verbeteren en naar een hoger niveau te brengen. Groei is onze drijfveer en ons doel, voor onszelf en onze klanten, met (bedrijfs)succes als resultaat.

We zijn energiek

We houden van ons vak en de mensen waarmee we samenwerken. Die liefde voor wat we doen, geeft ons energie en zin om elke dag alles te geven. Dat merk je aan onze manier van werken en communiceren.

Neem contact op

Doe je met ons mee?

Dus, waar loop je vandaag tegenaan? Het maakt niet uit waar, wanneer en hoe lang. Bij Evolane staan we voor je klaar! Mét de beste digitale oplossingen onder de arm.

Neem contact op