Life @ Evolane

Goed, nu weet je hoe we de uitdagingen van elke klant aangaan. Wat betekent dat voor onze eigen, interne werking? Groei is een sleutelbegrip bij Evolane, daarom willen we ons team ook alle kansen bieden om dat te doen.

Iedereen heeft een zegje

Naar elkaar luisteren is de sleutel tot succes. Dat begint dan ook bij elkaar behandelen als gelijken. Waarom zou je de beste professionals in je team hebben als je hun expertise en kennis onbenut laat? Een luisterend oor ligt aan de basis van elk groeiproces.

Heb je een goed idee? En ook goede argumenten om met je idee aan de slag te gaan? Dan vind je dat luisterend oor bij Evolane.

Iedereen voelt zich thuis

De Evolane-familie is één groot team, allemaal delen we dezelfde focus op succes. Dit kregen we niet zomaar cadeau. Het is het logische gevolg van de juiste harmonie op het werk, plezier op en naast de werkvloer en respect en openheid. Ongeacht wie je bent en waar je vandaan komt.

We moedigen elkaar aan om de zaken uit te spreken, en alles te delen wat je bezighoudt. Zo houden we de sfeer open en eerlijk. Een bedrijfscultuur waar we dol op zijn.

Iedereen kan schitteren

Wanneer Evolane iemand aanneemt, dan is dat nooit een gok in het wilde weg. We hebben een scherp oog voor kwaliteit, potentieel en people skills. De volgende stap is ervoor zorgen dat nieuwe gezichten in een warme familie terecht komen om mee aan successen te bouwen.

Als Evolane optimaliseren we bedrijfsapplicaties zodat elke klant kan groeien, als team willen we dat ook doen voor onze collega’s. Da’s een win-win-winsituatie. Een win voor onze klanten, een win voor Evolane en een win voor iedereen in ons team.

Iedereen heeft plezier

Work hard, play hard. Wie kent deze slogan niet? Maar wist je dat er ook een kern van waarheid in zit? We zijn allemaal bezig met de ideale work-life balance. Toch vervaagt de grens tussen beiden elke dag. Vooral in deze digitale tijden.

Bij Evolane geloven we dat zowel werk als privé samen één geheel vormen. De ene ondersteunt de andere, en vice versa. Wij doen dit door voor een werkomgeving te zorgen die ook een beetje thuis’ voelt, vol informele gesprekken en plezier op kantoor. 

Tip: geweldige teambuilding weekends zijn daar al uitstekende middelen voor!

Neem contact op

Doe je met ons mee?

Zo, deel je na het lezen van deze pagina ons enthousiasme? Dan hebben we goed nieuws: je hoort misschien wel bij ons thuis!

Bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan. Alle wegen leiden naar Rome. Of Evolane, in dit geval.

Toon me de vacatures!