Dynatrace Logo

Allesomvattende software intelligentie

door de leider in cloud monitoring

Krijg een bredere kijk op je omgeving. Eentje die statistieken, logs en tracings omvat, evenals een volledig topologisch model met gedistribueerde tracing, gedetailleerd tot op codeniveau, entiteitsrelaties en zelfs inzichten tot gebruikerservaring en gedragsgegevens - allemaal geplaatst in hun eigen context. Bovendien biedt Dynatrace ondersteuning voor de technologieën die je het meest gebruikt, en nauwkeurige antwoorden op jouw vragen via een full-stack topologisch model en een ongeëvenaarde AI-engine. Je kan dus aanpassingen automatiseren en zo ook beter samenwerken.

Boek een kennismakingsgesprek!

Verken het Dynatrace monitoringplatform

Snelheid, efficiëntie en eenvoud door middel van uniforme AIOps

Dynatrace automatiseert de detectie van afwijkingen en de identificatie van de hoofdoorzaak om zo notificatiespam tot een minimum te beperken. Dus wanneer er problemen worden gedetecteerd, worden waarschuwingen naar de door jou gekozen incidentbeheer- en samenwerkingstools (zoals ServiceNow, Teams of Slack) gepusht.

Geavanceerde observaties te raadplegen van desktop tot mobiel

Dynatrace heeft de breedste dekking van alle monitoringoplossingen en wordt in de meeste talen ondersteund. Daarnaast dekt het de meerderheid van bestaande applicatiearchitecturen, cloud, on-premise of hybride, enterprise-apps, SaaS-monitoring en zoveel meer.

Best-in-class digitale ervaringsbewaking

Met real-user monitoring weet jouw team direct wanneer gebruikerservaringen fout gaan en hoe deze snel kunnen worden verholpen, zodat u giswerk kunt voorkomen. Speel elke sessie opnieuw af door de ogen van de gebruiker en begrijp hun exacte ervaring, zodat iedereen kan afspreken waar verbeteringen kunnen worden aangebracht. Integreer Dynatrace met jouw bestaande DevOps-tools via het Cloud Automation besturingspaneel.

Verkort innovatiecycli met Cloud Automation

Integreer Dynatrace naadloos met jouw bestaande DevOps-tools via het Cloud Automation-configuratiescherm en automatiseer de organisatie van codelevering, implementatie om een snellere time-to-value te bereiken.

Wat wij jou beloven

Transformeer sneller met ongeëvenaarde observatie, automatisering en intelligentie

Verouderde monitoringtools werken niet in de nieuwe enterprise-cloud. De cloud is complex, dynamisch en supersnel — het gaat de capaciteit van het menselijk brein ver te boven. Met Dynatrace’s allesomvattend software-intelligentieplatform krijg je bruikbare inzichten in heterogene cloudomgevingen. De beste gegevens in context en toonaangevende algoritmen bieden antwoorden zoals het detecteren van anomalieën voordat ze het bedrijf beïnvloeden, het identificeren van de hoofdoorzaken van problemen of het analyseren van de impact op het bedrijf. 

Lokale en gecertificeerde partner

Ter ondersteuning van een toonaangevende technologie en marktleidend bedrijf

Dynatrace's intelligente monitoringoplossing wordt ondersteund door Evolane's ongeëvenaarde klantenservice, analyses en 24/7/365 monitoring. Evolane is de “man in the middle”, onafhankelijk van applicatieleveranciers, en zorgt voor een echt onafhankelijk inzicht in de prestaties en kwaliteit van jouw applicatielandschap. Oprichter Kristof Haeck werkte zijn hele loopbaan bij Dynatrace en heeft de evolutie van de monitoring business op de voet gevolgd. Als iemand die alleen kiest in wie en waarin hij gelooft, duurde het niet lang voor Evolane Dynatrace Advanced Partner werd en snel de beste nieuwe partnerprijs ontving. Met meer dan 13 jaar monitoringervaring met Dynatrace, zijn onze technici allemaal gecertificeerd en blijven ze regelmatig investeren in hun training. De Evolane Guardians hebben jarenlange ervaring op het gebied van engineering, ontwikkeling en beveiliging om verder te gaan dan de monitoring. Zo combineert Evolane de voordelen van een vertrouwde lokale partner met die van een toonaangevend, wereldwijd verspreid technologiebedrijf. Onze klanten waarderen onze snelle, eerlijke en toegankelijke manier van werken. Het beste van twee werelden, als je het ons vraagt! Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Lees er alles over in onze Succesritten.

Geef hier je boodschap in.