Atlassian Gold Solution Partner V1

‘sWerelds beste software, ontwikkelings- en samenwerkingstools

Efficiëntie is de sleutel om vlot te kunnen samenwerken. Jira, Confluence en Trello zijn vandaag de dag voor de meeste organisaties geen onbekenden. Het zijn dé tools bij uitstek die productief samenwerken mogelijk maken. Atlassian ontwikkelde hiermee alles wat hedendaagse teams nodig hebben om samen hun doelstellingen samen te bereiken. Als Atlassian-partner zorgt Evolane bovendien voor een feilloze implementatie van de technologieën.

Neem contact op

Verken Atlassian’s mogelijkheden

Plan en volg op

Organisaties willen hun klanten steeds zo goed mogelijk bedienen. Atlassian’s oplossingen maken dit mogelijk door planning en opvolging te faciliteren met de meest gebruiksvriendelijke en personaliseerbare tools. Dit biedt teams structuur en transparantie wat zich uit in vlottere bedrijfsprocessen en een betere customer expierence. Is dat niet waar we allemaal voor gaan?

Manage en verhelp incidents

Plan, trace, release, report, repeat! Jira maakt het makkelijk issues binnen het team te definiëren, prioretiseren en in te plannen om er vervolgens over te rapporteren aan de klant. Door de personaliseerbaarheid van workflows, kan elke organisatie hiervan gebruik maken om haar productiviteitsniveau door het dak te laten gaan.

Werk samen

Atlassian’s samenwerkingstools maken het mensen makkelijker in team te presteren. Van de bank-en verzekeringssector tot de media- en entertainment business. Producten zoals Confluence, Trello en Jira ontluiken het ware potentieel van elk team over heel de wereld.

Wat wij jou beloven

Ontluik het ware potentieel van jouw IT team

IT-teams zetten zich dagdagelijks in om de technologische kant van de organisatie draaiende te houden. Ze optimaliseren digitale processen, applicaties, netwerken enzovoort. Projectmanagers en software ontwikkelaars worden zo ook dagelijks uitgedaagd hun eigen filosofie te blijven uitdragen. Om goede resultaten te leveren, is het belangrijk hun eigen werking te blijven verbeteren. Dankzij tools zoals Confluence, Jira en Trello wordt efficiënt samenwerken een evidentie. Dit stelt IT-teams in staat niet enkel te streven naar innovatie voor de klant door middel van optimalisaties binnen de organisatie, maar ze zelf ook toe te passen in de manier van werken. Dit alles natuurlijk ten goede van de productiviteit van het team en dus de business van de organisatie.

Lokale partner die overloopt van expertise

Atlassian is een Australisch softwarebedrijf dat producten ontwikkelt die het leven van projectmanagers, IT teams, en software developers gemakelijker maken. Het bedrijf draagt openheid hoog in het vaandel en streeft ernaar “geen flauwekul” te verkondigen, wat volledig aansluit op de bedrijfscultuur van Evolane. Onze troeven zijn dan ook transparantie, flexibiliteit, toegankelijkheid en meedenken met de klant. Atlassian’s oplossingen met Evolane’s advies en expertise zijn een gouden combinatie, om bedrijven succesvol ten dienste te staan. Al meer dan 10 jaar is Evolane dan ook een “Gold Solution Partner”. Een Gold Solution Partner werkt met een team van getrainde en gecertifieerde mensen, waardoor een grote meerwaarde voor de klant wordt gegarandeerd.

Geef hier je boodschap in.