Snel & veilig aan de Edge

met Akamai Technologies

Akamai is een cyber security en cloud service bedrijf, met een globaal content delivery network dat voorziet in web en internetdiensten. Met het grootste gedistribueerd computing platform ter wereld, is het technologiebedrijf marktleider in Entreprise en Cloud Security. Dankzij de ‘Intelligent Edge’, houden Akamai’s Security Solutions de grootste DDoS en webapplicatie-aanvallen tegen, zonder daarbij in te boeten aan delivery prestaties. Met meer dan 15 jaar ervaring met Akamai-producten, houdt Evolane er al enkele noemenswaardige samenwerkingen op na.

Ontdek ons uniek aanbod hier!

Verken Akamai’s Intelligente Platform

Innoveer aan de Edge

De Edge is een katalysator voor innovatie. Met een serverloos Edge-platform kunnen jouw ontwikkelaars jouw meest angstaanjagende digitale uitdagingen oplossen. Direct implementeren en opschalen. Creëer betere, snellere ervaringen.

Uitzonderlijke digitale ervaringen

In een dynamische wereld helpen we je naadloze ervaringen te leveren waardoor klanten blijven terugkomen. Intelligente routering, automatische optimalisatie en continue bescherming voor elke gebruikerservaring.

Bescherm je reputatie en omzet

Stop aanvallen aan de rand, voordat ze jouw apps, infrastructuur en mensen bereiken. We helpen jou om risico’s te minimaliseren met consistente beveiliging die je veilig houdt zonder je te vertragen.

Snelle, globale schaal

Met een enorm wereldwijd bereik en een ongeëvenaarde capaciteit beschik je over alles wat je nodig hebt om snel nieuwe markten te bereiken, groei te ondersteunen, je automatisch aan te passen aan toename van het verkeer en downtime tot een minimum te beperken.

Meer over Akamai’s oplossingen

Intelligente veiligheid start aan de rand van het internet 

Akamai beveiligt en levert digitale ervaringen voor s werelds grootste bedrijven. Het intelligente Edge-platform van Akamai omringt alles, van de onderneming tot de cloud, zodat klanten en hun bedrijven snel, slim en beveiligd zijn. Op deze manier worden DDoS-aanvallen geblokkeerd, nog voor ze je applicatie of datacenter kunnen bereiken! Steeds geïnformeerd over de nieuwste bedreigingen en voorbereid op de steeds veranderende tactieken, garandeert Akamai bescherming tegen o.a. tegen SQL injections, cross site scripting, remote file inclusions bot attacks en malware, phishing en ransomware. Akamai houdt beslissingen, apps en ervaringen dichter bij gebruikers dan wie dan ook — en aanvallen en bedreigingen ver weg. 

Uitstekende klantenervaringen op web- en mobiele applicaties 

Consumenten verwachten een onberispelijke kijkervaring en directe toegang tot high-definition video-inhoud op elk scherm. Het leveren van software-updates, games, sociale media, nieuws en andere inhoud moet ook naadloos, snel en schaalbaar zijn. Akamai Media Delivery Solutions helpt je jouw publiek wereldwijd te betrekken door content van de hoogste kwaliteit te leveren waar en wanneer gebruikers maar willen — zonder een dure infrastructuur te hoeven bouwen — om mee te groeien met de complexiteit van verschillende soorten apparaten. Akamai’s Web Performance Solutions helpen bovendien klanten te betrekken met snelle, gepersonaliseerde online ervaringen. Hierdoor kunnen meer inkomsten en flexibiliteit verwezenlijkt worden, waardoor het bedrijf zich wereldwijd kan uitbouwen. 

Een solide POC door Evolane bevestigde dat Akamai’s technologie het antwoord was op onze beveiligings- en performantie-uitdagingen” — Christoph Coucke, InSites Consulting Technology Hub 

Globale technologie, lokale en all round gecertificeerde partner 

Akamai’s portfolio van geavanceerde beveiligings en videoleveringsoplossingen wordt ondersteund door Evolane’s ongeëvenaarde klantenservice, analyse en 24÷7÷365 monitoring. Evolane oprichter Kristof Haeck werkte met Akamai doorheen zijn carrière en leerde zo het platform kennen in al zijn facetten. Als iemand die enkel kiest voor wie en waar hij in gelooft, duurde het niet lang voor Kristof een Akamai Select Partner werd, om de successen verder te zetten. Deze titel is weggelegd voor partners die blijven investeren om de juiste productkennis en productconfiguratie te voorzien! Met meer dan 15 jaar ervaring met Akamai’s Intelligent Edge platform, zijn onze engineers intussen zo gecertificeerd als het maar kan. Dit is hoe Evolane de voordelen van een vertrouwde lokale partner combineert met de ingenieuze technologie van een globaal bedrijf. Onze klanten appreciëren onze snelle, eerlijke en toegankelijke manier van werken. Het beste van twee werelden als je het ons vraagt! Te mooi om waar te zijn? Lees er alles over in onze Succesritten.

We waren al tevreden van de oplossingen van Akamai. Nu hebben we een lokale partner gevonden die bestaat uit bekende gezichten mét Akamai-expertise: Evolane!” — Kris van Rossem, Mediafin CTO 

Maar eerst, wat is de Edge?

De Edge is — letterlijk — de grens van de digitale wereld. Het is het stukje cyberspace waar je gebruikers zitten en waar ze het internet beleven. Het is de thuisbasis van de Cloud, waar data en machines samenkomen.

Akamai’s Intelligent Edge platform is er om jouw doelen te laten floreren en dit digitale ecosysteem te beschermen. Het is onze go-to-technologie waarmee we de beste web- en mobiele ervaringen mogelijk maken, optimale goede beveiliging bieden en van goede gebruikerservaringen een kunst maken. We zijn niet alleen partners, we zijn echte fans.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Geef hier je boodschap in.