Evolane - Protectie - Dam
key

Protectie

Wat als je website, applicaties, API’s en IT-gebruikers onder vuur liggen?

Je krijgt van Evolane 24/7/365 bescherming dankzij het Akamai Intelligent Edge Security Platform.

Onder vuur? Roep onze hulp in. Contacteer ons
Het Intelligent Edge Security Platform is ijzersterk - IT-beveiliging, protectie - Evolane

Het Intelligent Edge Security Platform is ijzersterk

Het Intelligent Edge Security Platform van Akamai bewaakt elke dag 130 terabytes aan gegevens, 1 miljard apparaten en meer dan 100 miljoen IP-adressen wereldwijd. Dat resulteert in ongeëvenaarde intelligentie en inzichten om je platform, je data en je gebruikers te beschermen.

Platform

Bescherm je data én die van je klanten

Niets is zo vervelend voor je organisatie als wanneer mensen met slechte bedoelingen de gegevens van je bedrijf én die van je klanten inkijken en er fraude mee plegen. In het Intelligent Edge Security Platform van Akamai garandeert de Janrain Identity Cloud de veilige, private en persoonlijke behandeling van identiteit en toegang. En we voegen cloud-gebaseerde DNS toe voor sterkere prestaties, meer beschikbaarheid en een ijzersterke weerstand tegen DDoS-aanvallen. Op je platform én in de public cloud.

 • Bot Manager Standard

  Bot-beheer met identificatie, categorisering, management en zicht op bot-verkeer.

  Bot Manager is ontwikkeld op het Edge-netwerk en helpt organisaties om hun bot-verkeer te identificeren, te categoriseren, te beheren en hierover verslag uit te brengen, om zo de activiteiten en de IT-impact van bots beter te beheren. Bot Manager:

  • Is enkel beschikbaar als add-on bij een Akamai Delivery-product. Is een niet-beheerde oplossing.
  • Klanten dienen Security Optimization Assistance aan te kopen voor servicevereisten.
 • Fast DNS

  Authoritative DNS-service.

  Fast DNS is een cloud-gebaseerde Authoritative DNS-oplossing die de bestaande DNS-infrastructuur van een klant aanvult of vervangt. Fast DNS verbetert de DNS-resolutietijden, vooral voor websites op een Akamai Delivery-product, en heeft de nodige schaal om de grootste DDoS-aanvallen tegen de DNS-infrastructuur te ondervangen.

 • Prolexic

  Beheerde DDoS-beschermingsdienst voor alle toepassingen en infrastructuur.

  Prolexic beschermt alle toepassingen en de netwerk- en datacenter-infrastructuur tegen DDoS-aanvallen. Prolexic Routed:

  • Is ontwikkeld op het Prolexic-netwerk, op basis van BGP-gebaseerde omleiding om netwerkverkeer door Akamai scrubbing centers en GRE-tunnels te loodsen om de klant schoon verkeer aan te bieden.
  • Is beschikbaar in een Always-On of On-Demand configuratie.
  • Is een beheerde oplossing die zowel het product als de service omvat.

Applicatie

Hou je website up and running

’t Is gebeurd … Ligt je bedrijfswebsite weer eens een halve dag plat door een DDoS- of webapplicatie-aanval? We zetten daar definitief een punt achter dankzij de Kona Site Defender, een integraal deel van het Akamai Intelligent Edge Security Platform. En er is meer: wij stemmen de bescherming via de Kona Site Defender af op de specifieke beveiligingsproblemen waarmee je organisatie telkens weer moet afrekenen.

 • Kona Site Defender

  DDoS-bescherming en Web Application Firewall (WAF) voor websites en webtoepassingen.

  Kona Site Defender, ontwikkeld op het Edge-netwerk, biedt Always-On bescherming voor websites en webtoepassingen tegen DDoS- en webapplicatie-aanvallen. Kona Site Defender:

  1. Omvat Kona WAF, Site Shield, Compliance Management en DDoS Fee Protection.
  2. Is beschikbaar als standalone oplossing of add-on bij een Akamai Delivery-product.
  3. Is een niet-beheerde oplossing. De klanten dienen Security Optimization Assistance of Managed Kona Site Defender Service aan te kopen voor servicevereisten.
 • Web Application Protector

  DDoS-bescherming en Web Application Firewall (WAF) voor websites en webtoepassingen.

  De meeste organisaties weten dat ze nood hebben aan toepassingsbeveiliging, maar niet alle organisaties hebben de tijd, het geld of de ervaring om de uiterst gesofisticeerde en gepersonaliseerde regels te onderhouden die traditionele tools voor toepassingsbeveiliging bieden. Web Application Protector lost dat probleem op door een intuïtieve beheerdersinterface, vooraf geconfigureerde regelgroeperingen, automatische regelupdates en selfserve-installatie aan te reiken. Het eindproduct is voldoende eenvoudig om toepassingsbeveiliging te bieden aan organisaties die hun toepassingen anders eventueel blootgesteld laten aan risico’s. Beter nog: organisaties die Web Application Protector gebruiken, genieten van extra voordelen van het Akamai Intelligent Platform; inclusief de mogelijkheid om te groeien zonder hardware toe te voegen, site delivery en performantiecapaciteiten, snelheidscontroles, en bescherming tegen ongewenst verkeer via de reverse web proxy.

Enterprise

Ga voor Zero Trust

Niemand vertrouwen? Goed idee! Controleer altijd en overal de toegang tot bedrijfsapplicaties en bescherm gebruikers tegen elke doelgerichte bedreiging buitenaf. Door de ‘Zero Trust’-aanpak is je volledige organisatie beschermd tegen alle mogelijke malware en zullen je apps beter en sneller werken. Ongewenste indringers crashen keihard tegen de muur die wij bouwen met het Akamai Intelligent Edge Security Platform. Geen verlies meer van tijd, data en imago.

 • Enterprise Application Access

  Eenvoudig en veilig

  Enterprise Application Access is een nieuwe benadering ten opzichte van toegang op afstand. Dit is een uniek, veilig en comfortabeler alternatief voor traditionele technologieën voor toegang op afstand, zoals VPN’s, RDP en proxies. Met Enterprise Application Access kan niemand de toepassingen rechtstreeks gebruiken omdat ze verborgen zijn voor het internet en openbare blootstelling. Een unieke cloud-architectuur sluit alle inkomende firewall-poorten en verleent gemachtigde eindgebruikers enkel toegang tot toepassingen die specifiek voor hen zijn bestemd. Enterprise Application Access omvat gegevenspad-bescherming, identiteitstoegang, toepassingsbeveiliging en managementvisibiliteit en -controle in één enkele service.

Waarom kiezen voor Evolane en Akamai?

Zoek dekking! De cyberaanvallen fluiten je elke dag als kogels om de oren. 100% de IT-veiligheid handhaven wordt een hels karwei. Daarom omringt en beschermt het Intelligent Edge Security Platform van Akamai je gehele architectuur – core, cloud en edge. De specialisten van Evolane implementeren het Akamai platform om aanvallers te dwarsbomen en bedreigingen te beperken.

Samen beveiligen we content, data en applicaties in al je datacenters en bij al je cloudaanbieders. Resultaat: in deze multi-cloudwereld behoud je de ultieme controle.

Waarom kiezen voor Evolane en Akamai? - IT-beveiliging, protectie - Evolane
Vertrouw op dé toonaangevende leverancier in protectie - IT-beveiliging, protectie - Evolane

Vertrouw op dé toonaangevende leverancier in protectie

Zowel het Amerikaanse onderzoeksbedrijf Forrester Research als het wereldwijde onderzoeks- en adviesbureau Gartner bestempelen Akamai als toonaangevende leverancier van onder meer Web Application Firewalls (WAF’s) en Zero Trust eXtended Ecosystems.

Mensen en machines

Achter het Akamai-platform staan:

 • hoogopgeleide beveiligingsexperts van Evolane en Akamai
 • die dreigingsanalyses, strategieën en menselijke informatie aanbieden
 • en gebruikmaken van artificiële intelligentie en machinaal leren
 • ondersteund door 24/7/365 wereldwijd verspreide bewakings- en beveiligingscentra