Gremlin Reseller Partnership

Het intuïtieve Chaos Engineering platform van Gremlin wordt ondersteund door Evolane’s ongeëvenaarde klantenservice, analyses en expertise. Onze volledig Gremlin-gecertifieerde medewerkers integreren Chaos Engineering in de dagelijkse werking van uw bedrijf. Complexere vraagstukken? Voor bijkomende ondersteuning kunnen we dankzij ons partnership steeds terugvallen op het technische team van Gremlin. 

 

Gremlin Chaos Engineering

Met het meest uitgebreide Chaos Engineering platform op de markt, helpt Gremlin bedrijven over de hele wereld om de weerbaarheid van hun steeds complexer wordende omgevingen te testen. Zo wil het onbeschikbaarheden of ‘down time’ en negatieve gebruikerservaringen drastisch verminderen.

Hoe je van start gaat met het Gremlin CE platform? Dat ontdek je in deze video! 

Een weerbare, betrouwbare IT omgeving

Hoe Chaos Engineering je daarbij kan helpen 

Toenemende complexiteit

IT-landschappen en toepassingen worden steeds complexer. Het gebruik van microservices en de omarming van cloud technologieën zorgen er, naast andere evoluties, voor dat IT-omgevingen en applicaties er momenteel helemaal anders uitzien dan pakweg 10 jaar geleden. Dit vraagt ook een aanpassing aan de bestaande test strategie.

Gecontroleerde chaos

Het platform van Gremlin stelt bedrijven in staat om op een gecontroleerde manier chaos experimenten uit te voeren om pro-actief real-world bedreigingen te simuleren. Aan de hand van individuele aanvallen, scenario’s en GameDays kan de impact op de applicaties uitvoerig getest worden. Via dashboards kunnen de resultaten geconsulteerd worden en is er steeds traceability van de uitgevoerde experimenten.

Evoluerende teststrategie

Waar vroeger de nadruk lag op het testen van de applicatie zelf moeten er nu bijkomende aspecten getest worden om een optimale werking te garanderen. Evolane helpt bedrijven om via het Gremlin platform afhankelijkheden binnen applicaties, maatvoering en schaalbaarheid van resources en veel meer te testen. Uw IT omgeving, nog betrouwbaarder!

Gremlin “Attack Library”

Het meest uitgebreide Chaos Engineering platform op de markt

Beveiligd, ook tegen nieuwe gevaren

  • Ruim aanbod van Chaos experimenten in 3 categoriën: Resource, Status en Netwerk.
  • Scenario’s bundelen verschillende experimenten om zo real-world gebeurtenissen te simuleren.
  • Experimenten worden snel stopgezet bij problemen
  • Mogelijkheid om terug te keren naar de stabiele status, indien nodig
    • GameDay faciliteiten om binnen bepaalde tijdspanne te focussen op specifieke Chaos experiments
    • Uitgebreide automatische service detectie om snel specifieke services en afhankelijkheden te testen.
    • Voorkom klantenverlies door een slechte gebruikservaring of storingen